Ammattitaitoista pitopalvelua

Catering-/pitopalvelu Turun seudulla ja lähikunnissa. Meiltä saat arkeen tai juhlaan räätälöidyn menukokonaisuuden tai vaikka esimerkiksi pelkästään kakun. Teemme myös paljon yrityksille kahvituksia palavereihin ja asiakastilaisuuksien tarjoiluja. Catering-tuotteemme ovat yksilöllisiä ja käsityönä valmistettuja. Tilatessasi meiltä cateringin, erottuvat juhlasi varmasti edukseen ja jäävät vieraiden mieleen.

Halutessasi kauttamme onnistuu myös astiavuokraus ja henkilökunta juhliisi. Kaikki hoituu tietysti rautaisella ammattitaidolla. Oli kyseessä häät, hautajaiset, synttärit, valmistujaisjuhlat tai vaikka polttarit - kysy rohkeasti tarjousta! Et pety!

Kokki kotiin

Olisiko kiva jos kerrankin joku muu kokkailisi sinulle ja vieraillesi? Ja vielä jättäisi jälkeensä siistin keittiön? No ota Sami teille kokkailemaan!

Kokki kotiin -palvelu on juuri tätä. Sinä ja ystäväsi saatte nauttia ravintolaillallista oman pöytänne ääressä ja Sami kantaa pöytää herkullisia annoksia. Luvassa on upea kokemus sinulle ja vieraillesi. Eikä hintakaan päätä huimaa. Menu mietitään aina asiakkaalle sopivaksi ja sille on tyytyväisyystakuu. Tämä on myös erittäin suosittu lahja!

 

Xoco’s Verkatehtaankatu

Verkatehtaankatu 6, 20100 Turku
puh. 040 8400 463

Avoinna:
ma-pe klo 8-15, la-su suljettu 

posti(a)xocos.fi

Xoco’s Kristiinankatu

Kristiinankatu 10, 20100 Turku
puh. 050 4351 613

Avoinna:
ma-pe klo 8-18, la klo 10-15

posti(a)xocos.fi